Кошик
311 відгуків
Карнавальные костюмы для детей и взрослыхВыбрать и купить

Сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайшее время.

Duende - интернет-магазин для всей семьи
+3 8066 603 88 21
+380666038821
+380686586980

Крем для обличчя для проблемної шкіри RN 04 Revilline НПЦРИЗ

  • В наявності
  • Код: 7091024

320 грн.

+380666038821
Ирина
  • +380686586980
    Ирина
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Крем для обличчя для проблемної шкіри RN 04 Revilline НПЦРИЗ
Крем для обличчя для проблемної шкіри RN 04 Revilline НПЦРИЗВ наявності
320 грн.
+380666038821
Ирина
  • +380686586980
    Ирина
Купити

Опис

 

Крем для обличчя для проблемної шкіри RN 04 Revilline

(Наявність товару уточнювати у менеджера магазину)

 

Крем для обличчя для проблемної шкіри з пептидами - ексклюзивне косметичний засіб з ідеально підібраними компонентами, що забезпечують отримання максимального противовоспалительногои регенеруючого ефекту. Крем забезпечує делікатний догляд за проблемною шкірою, має надзвичайно високу проникаючу і всмоктувальною здатністю.

 

Крем для обличчя для проблемної шкіри з пептидами заспокоює шкіру, надає їй рівний і здоровий колір,зволожує і пом'якшує, захищає від агресивного впливу навколишнього середовища.

 

Містить пептиди - тимуса.


Дія:

уповільнює процеси старіння шкіри

надає протизапальну і дизенфицирующее дія

стимулює епітелізацію пошкоджених тканин

регулює гідробаланс шкіри

живить і тонізує

покращує мікроциркуляцію і трофіку в шкірі

нормалізує жирність шкіри

перешкоджає вугрові висипання

володіє поросуживающим дією

вирівнює текстуру шкіри


Склад: вода очищена, пептидний комплекс А-6, екстракт берести "Бетулавит"®, моностеарат гліцерину, віск емульсійний, стеарет-21, стеарет-2, ППГ/ПЕГ-4/14 диметикон, екстракти шавлії, ромашки і календули, стеарин, этилгексил кокоат, обліпихова олія, ланоліновий спирт, феноксіетанол з этилгексилглицерином, диметикон, цитрат срібла, бутилгидрокситолуол, триетаноламін, парфумерна композиція.


Спосіб застосування: Невелику кількість крему нанести на чисту шкіру обличчя і втерти масажними рухами до повного вбирання.

Форма випуску: 30 мл

 


Основні компоненти:

– Бетулавит

Унікальні цілющі властивості і сніжно-білий колір стовбурах берези надає березі бетулін речовина з класу тритерпеноидов (тритерпенових двоатомний спирт ряду лупана). Береста зберігається білої навіть, коли дерева повністю згнило стійкістю до мікрофлорі береста зобов'язана саме бетулину.

Численні дослідження показали, що бетулін дійсно володіє цінними фармакологічними властивостями: протизапальну; антибактеріальною і протигрибковою; антиоксидантною (гальмує процеси старіння), регенеруючу (впливає на рецептори шкіри, що відповідають за оновлення епідермісу); зволожуючим (покращує показник ТЭПВ); антиалергічну. Доведені гепатопротекторні, гіпохолестеринемічну, жовчогінні. антилитогенные властивості бетулина при внутрішньому застосуванні. Надзвичайно важливий протипухлинний ефект бетулина при меланомі, карциномі, пухлинах кишечнику.

Науковим колективом компанії запропонована оригінальна технологія (патент на винахід № 2206572) отримання бетулина харчового якості з максимально повним витягом сумарної кількості тритерпенових сполук. Ця технологія лягла в основу створення нового товарного продукту Бетулавит (екстракт берести) ексклюзивного сировини для косметичної та харчової промисловості, що володіє цінними фармакологічними властивостями: антиоксидантну, що сповільнює процеси старіння, протизапальну, антибактеріальну, протигрибкову, регенеруючою, що впливає на рецептори шкіри, що відповідають за оновлення епідермісу, зволожуючим і антиалергічну.

Нова технологія забезпечує введення бетулина в готові вироби на колоїдно-міцелярному рівні дисперсності, що дозволяє досягти максимального ступеня розподілу на поверхні шкіри, проникнення бетулиновых фракцій у stratum corneum (роговий шар епідермісу) і високу ефективність косметичних засобів.

Розроблені також концентрати бетулина для введення в харчові продукти в якості БАД, які забезпечують високий рівень біодоступності препарату .

- Цитрат срібла

Нова технологія використання срібла

Антимікробна активність срібла відома людству понад 100 років
срібло ефективний протимікробний
застосування безпечно для здоров'я людини
натуральний біоцид
різноманітні технології ґрунтуються на застосуванні срібла успішно застосовувалися в медицині та інших (технічних) областях включаючи водоотчистку, перев'язування ран і т. д.
використання срібла у виробництві косметики не було поки настільки успішним з обмеженою сумісності та стабільності наявних на ринку продуктів на основі срібла в косметичних засобах, що призводило до випадання осаду, зміни кольору і знижувало ефективність

Механізм дії

активним діючим компонентів у TINOSAN®SDC є іони срібла

іони срібла взаємодіють з нуклеофільними групами амінокислот білків і ферментів, і мембранними компонентами (такими як сульфогидрил-, аміно-, імідазол-, фосфат - і карбоксильні групи)

інгібування механізмів транспорту

інгібування метаболізму мікробної клітини

тобто неспецифічний механізм дії

іони срібла впливали на бактерії протягом більше 4-х мільйонів років і досі не викликали появи якоїсь резистентності до них*

* S. L. Percival et al.: J. Hosp. Infect. 60, 1-7 (2005)

 

Ми спостерігаємо серйозні проблеми з широко використовуються в косметиці консервантами

Парабени

Під «пресом» обговорення з ендокринної активності і сенсбилизации

Покупці шукають альтернативні продукти і відмовляються від сировини з використанням парабенів

Косметичні продукти «без Парабенів» стають дуже популярними

 

Бронопол/Бронидокс

Галогенизированние, можуть утворювати нітрозаміни в комбінації з нітритом і амінами

 

Изотиазолиноны (MIT/CIT)

Сенисибилизаторы, не стабільні при температурах від-40 °C і вище, хлоровані продукти

 

TINOSAN®SDC володіє здатністю консервуючої

Tinosan®SDC показує відмінну консервуючу здатність при низьких концентраціях (0.1%-0.3%)

забезпечує консервування крім дезодоруючий та антибактеріальних ефектів

може комбінуватися з широким рядом консервантів для підвищення ефективності

не містить формальдегіду, не містить фенолу

не галогенированный

без четвертинних амонієвих сполук

має переважний токсикологічний і екологічний профіль

натуральний інгредієнт

 

Тест на консервуючу здатність / потенціал

Досліджувані мікроорганізми

Грам – негативні бактерії
– Pseudomonas aeruginosa
– Escherichia coli
Грам-позитивні бактерії
– Staphylococcus aureus
Дріжджі
– Candida albicans
Гриби
– Aspergillus niger
 

Досліджувані мікроорганізми повинні відображати широкий спектр мікроорганізмів забруднюючих і викликають псування косметичних продуктів

 

TINOSAN®SDC - ідеальний протимікробний компонент для косметичних засобів.

 

 

Купити Продукцію НПЦРИЗ у великому асортименті ви можете в нашому інтернет магазині.

Приємних покупок дорогі покупці!

 

Характеристики

Основні
Виробник  НПЦРИЗ
Тип шкіри  Проблемна
Країна виробник  Росія
Вага30 г
Користувацькі характеристики
Тип шкіриПроблемна

Інформація для замовлення

  • Ціна: 320 грн.